Dansvoorstelling : Theatergroep Radost – De wereld rond met dans, zang en muziek

Gistermiddag ben ik met Danielle naar de dansvoorstelling “De wereld rond met dans, zang en muziek” geweest. Deze voorstelling werd uitgevoerd door Theatergroep Radost in het Theater De Veste te Delft.

Folder Theatergroep Radost; Voorkant

Folder Theatergroep Radost; Voorkant

Een wervelende mix van dans, zang & muziek uit vele culturen. Een draaikolk van kleur, klank en beweging.
Gastdanser : Philip van Dijk

Folder Theatergroep Radost; Achterkant

Het programma was, net zoals vorig jaar, zeer uitgebreid, zie ook onderstaande foto van het programmaboekje. De muziek en dansen kwamen dit jaar uit de landen Pakistan, Hawai, Maori, Tahiti, Egypte, Armenië, Georgië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Bulgarije, Baskenland, Spanje, Hongarije en Finland.

Programma Theatergroep Radost

Programma Theatergroep Radost

Het is heel fijn om een groep mensen te zien die met heel veel passie en plezier bezig zijn met dans, zang en muziek en dat ook nog eens goed doen ook. Met heel veel kostuums, fraaie muziekinstrumenten en prachtige mensen, blijf je als bezoeker van de voorstelling geboeid kijken en luisteren naar de vele multi talenten die Theatergroep Radost rijk is. Vorig jaar was de voorstelling al goed, maar dit jaar een heel stuk beter. Vooral het Duitse blok vond ik persoonlijk heel goed in elkaar zitten. Zowel de muziek als de dans waren strak en losjes uitgevoerd, maar wel met passie en een knipoog en een glimlach. Ik weet dan ook zeker dat ik volgend jaar de voorstelling weer ga bezoeken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...