Concert : Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis – The Francis and Dominic Show

Gisteren ben ik met Monica, Oscar en Danielle naar het concert “The Francis and Dominic Show” geweest. Dit concert werd gegeven door Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis in het Luxor Theater te Rotterdam.

Bij The Francis and Dominic Show beleef je een klassiek concert van het hoogste niveau én krijg je een uniek kijkje in het persoonlijke leven van twee bekende musici.

Francis van Broekhuizen is zo ongeveer de populairste sopraan van Nederland. En ook Dominic Seldis, de Britse contrabassist is grappig en charmant. Zet de twee samen en krijg gegarandeerd een vermakelijke show vol met humor én goede muziek. Via hun eigen favoriete nummers leer je Van Broekhuizen en Seldis in deze voorstelling van een heel andere kant kennen.

The Francis and Dominic Show is niet te vergelijken met andere concerten. Het is een combinatie van opera, popmuziek, persoonlijke verhalen en publieksparticipatie.

Concert : Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis - The Francis and Dominic Show

Concert : Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis – The Francis and Dominic Show

Wij vonden dit een geweldige avond met hele goede muziek, verhalen, grapjes en participatie. Persoonlijk was het voor mij een goede afsluiting van de dag waarop mijn tante overleed en ik haar crematie en rouwkaart heb geregeld.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...