Concert : Miss Montreal – Theatertour : Ssss-s… ach, laat ook maar

Afgelopen Dinsdag ben ik met Oscar, Monica en Danielle naar het Stadstheater Zoetermeer geweest.
Daar speelde Miss Montreal hun theatertour “Ssss-s… ach, laat ook maar“.

Goede liedjes en hilarische anekdotes, daar heeft Sanne Hans er nogal wat van. En dus gaat ze voor de derde keer de theaters in met haar band Miss Montreal. Met hits als “Love you now“, “Hoe” en “Just a flirt” schakelt de band eenvoudig tussen luchtige, lieve liedjes en ruige, ongepolijste rocksongs. Deze charmante coach van The Voice of Holland vult de stiltes tussendoor op. Sanne is dan soms emotioneel, soms hilarisch, maar altijd openhartig. Sanne hoe Sanne is!

Miss Montreal Theatertour 2017

Miss Montreal Theatertour 2017

Wat een fantastisch theaterconcert was dit zeg!

Wat is Miss Montreal een hele goede band zeg. Niet alleen Sanne Hans als zangeres en gitariste, maar ook Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen) zijn erg goed en wat helemaal goed is, is het feit dat ze erg goed op elkaar ingespeeld zijn.

Niet alleen de verschillende nummers zijn erg goed gespeeld en heel erg prettig om naar te luisteren – soms is de mix van microfoons en basgitaar net goed, waardoor de microfoon schel wordt, maar een kniesoor die daar op let, maar ook de verhalen verteld door Sanne zijn zeer goed verteld, zeer persoonlijk en geven een goed beeld van hoe ze eigenlijk is.

Volgend jaar weer Miss Montreal?

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...