Film : The Boss (2016)

Vandaag heb ik de film The Boss (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Melissa McCarthy als Michelle Darnell, Kristen Bell als Claire, Peter Dinklage als Renault, Ella Anderson als Rachel, Tyler Labine als Mike Beals, Kathy Bates als Ida Marquette, Cecily Strong als Dana Dandridge, Mary Sohn als Jan Keller, Kristen Schaal als Scout Leader Sandy, Eva Peterson als Chrystal, Timothy Simons als Stephan, Alexandra Newcomb als Mariana, Annie Mumolo als Helen, Presley Coley als Hannah en Dax Shepard als Kyle.

Michelle Darnell (Melissa McCarthy), een hoge pief uit de zakenwereld, wordt naar de gevangenis gestuurd nadat ze betrapt is op handel met voorkennis. Vers uit de gevangenis verzint Darnell een nieuw plan met behulp van haar oude assistente (Kristen Bell). Ze charteren een stel meiden om zelfgemaakte brownies te promoten: Darnell’s Darlings.
MovieMeter.nl

Film : The Boss (2016)

Film : The Boss (2016)

Een komische film met een goed verhaal, je komt het niet vaak tegen, maar in deze film dus wel. Het verhaal is niet te dun, maar gewoon goed en het wordt ook heel erg goed uitgewerkt met komische scene’s en af en toe ook best wel redelijke actie scene’s. Het blijft leuk om Melissa McCarthy bezig te zien, want zij is toch wel erg komisch.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...