Film : Brimstone (2016)

Ik heb gisteren de film Brimstone (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Dakota Fanning als Liz, Guy Pearce als The Reverend, Carice van Houten als Anna, Kit Harrington als Samuel, Paul Anderson als Frank, Emilia Jones als Joanna, Carla Juri als Elizabeth Brundy, Naomi Battrick als Narrator / Older Sam, Vera Vitali als Sally, William Houston als Eli, Frederick Schmidt als Sheriff Zeke, Jack Roth als Wolf, Ivy George als Sam, Bill Tangradi als Nathan en Tygo Gernandt als Crawling Outlaw.

Vanaf het moment dat er een nieuwe pastoor (Guy Pearce) in de gemeenschap aankomt, weet Liz (Dakota Fanning) dat zij en haar familie in groot gevaar verkeren.
FilmTotaal.nl

Film : Brimstone (2016)

Film : Brimstone (2016)

Ik vind dit een hele goede film en niet alleen omdat deze door de Nederlander Martin Koolhoven is gemaakt. Ook niet omdat er diverse bekende personen als Dakota Fanning, Guy Pearce en Carice van Houten in spelen.

Nee, het verhaal is heel erg goed. Het begint met een stukje heden en gaat dan in drie stappen terug in de tijd, maar wel in hele goede afgeronde delen. Op het einde komt het verhaal weer terug in het heden om de afronding te doen. Het is een bijzonder hard verhaal, maar het wordt zeer goed in beeld gebracht. Ook de vele zeer fraaie locaties maken dit een hele goede film.


Guy Pearce heb ik al eerder gezien als Leonard in de film Memento (2000), Sergeant Matt Thompson in de film The Hurt Locker (2008) en Peter Weyland in de film Prometheus (2012).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...