Dansvoorstelling : Danslokaal 7 On Tour

Gisteravond ben ik naar de dansvoorstelling Danslokaal 7 On Tour geweest. Deze dansvoorstelling werd gedanst in het Korzo te Den Haag en geproduceerd door Conny Janssen Danst, Dansateliers en Korzo.

DANSLOKAAL is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent.

In DANSLOKAAL 7 zijn dit choreografen Jason Mabana (Conny Janssen Danst), Rutkay Özpinar (Korzo) en Joseph Simon (Dansateliers). De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

Danslokaal 7 On Tour

Danslokaal 7 On Tour

Het Programma:
1) Rutkay Özipnar : WHAT CAN’T BE FILLED
2) Joseph Simon : ATTITUDE
3) Jason Mabana : STILL IS THE SKY

ik vond dit een hele goede dansvoorstelling. De drie dansen waren erg goed in elkaar gezet door de verschillende choreografen en zeer goed uitgevoerd door de verschillende dansers.

Als talentontwikkelingsproject is Conny Janssen Danst is mijn ogen dan ook meer dan geslaagd. Ik dit dan ook zeker vaker bijwonen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...