Musical : The Bodyguard

Afgelopen Zaterdag ben ik met Danielle, Irene en Wieke naar de musical The Bodyguard geweest. Deze musical werd geproduceerd door Stage Entertainment en opgevoerd in het Beatrix Theater te Utrecht. In deze musical werden de hoofdrollen gespeeld door Tjindjara Metschendorp als Rachel Marron, Dave Mantel als Frank Farmer, Nurlaila Karim als Nicki Marron, Patrick Martens als Sy Spector, Allessandro Pierotti als Tony en Lars van Sermond als Stalker.

Frank Farmer (Dave Mantel), voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron (Tjindjara Metschendorp) te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?

Musical : The Bodyguard

Musical : The Bodyguard

De originele film vond ik al heel goed, maar dat kwam vooral doordat zowel Whitney Houston als Kevin Costner de hoofdrollen speelden en je voelde dat er een connectie was tussen die twee.

Met die gedachte ging ik dan ook naar de musical en zag dat daar zeer goed geacteerd en gezongen werd. De connectie tussen Tjindjara Metschendorp en Dave Mantel was goed te voelen en te zien.

Het originele verhaal werd een klein beetje aangepast, maar dat mag geen naam hebben. Het enige minpuntje was dat de muziek zo af en toe echt veel te hard was, maar voor de rest was dit echt een hele goede musical.


Onderstaand een lijst van andere musicals die ik al bezocht heb.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...