Film : Blue Jasmine (2013)

Ik heb gisteren de film Blue Jasmine (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Cate Blanchett als Jasmine, Joy Carlin als Woman on Plane, Richard Conti als Woman’s Husband, Glen Caspillo als Cab Driver, Alec Baldwin als Hal, Charlie Tahan als Young Danny, Annie McNamara als Jasmine’s Friend Nora, Sally Hawkins als Ginger, Daniel Jenks als Matthew, Max Rutherford als Johnny, Andrew Dice Clay als Augie, Tammy Blanchard als Jasmine’s Friend Jane, Kathy Tong als Raylene, Ted Neustadt als Hal and Jasmine’s Friend en Andrew Long als Hal and Jasmine’s Friend.

Een huisvrouw (Cate Blanchett) geniet van het goede leven in New York totdat een acute crisis haar dwingt om zich een meer bescheiden levensstijl aan te meten in San Francisco. Haar zus (Sally Hawkins) is hier ook woonachtig. In haar nieuwe woonplaats maakt ze ook kennis met een man.
FilmTotaal.nl

Blue Jasmine (2013)

Blue Jasmine (2013)

Ik vind dit een hele goede film, maar ja dat ook niet anders, want de film is van de hand van Woody Allen. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed weergegeven met behulp van de huidige verhaallijn en regelmatige flashbacks, die niet verstorend werken. Goede locaties en goede acteurs en actrices maken dit een film om niet te missen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...