Festival Whisky & Meer

Gisteren ben ik met Andreas, Henk, Quinten en Rik naar Whisky & Meer geweest. Dit Whisky Diner en Festival werd georganiseerd door Whiskyclub Commitment To Malt, samen met Restaurant Aa-Zicht te Zoetermeer en Whisky Import Nederland werd deze avond grandioos goed neergezet.

Whisky Diner
Tijdens het diner werden onderstaande gerechten geserveerd, begeleidt door onderstaande Whisky. De gerechten en de Whisky werden geïntroduceerd door Hans Bol van Whisky Import Nederland, die met veel kennis van zaken veel kon vertellen over de geselecteerde Whisky en de bijbehorende gerechten.

Festival Whisky & Meer
Tijdens het festival hebben wij onderstaande Whisky gedronken, waarbij ik moet zeggen dat de Tullibardine 25yo voor mij toch wel een grote verrassing was. Lekker!

Al met al was dit een zeer goed geslaagd diner en festival dat, wat ons betreft, toch wel een vervolg kan krijgen.

Deel dit:

Wellicht vind u de volgende verhalen ook leuk ...