Film : The Fabelmans (2022)

Gisteren heb ik de film The Fabelmans (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Michelle Williams als Mitzi Fabelman, Paul Dano als Burt Fabelman, Seth Rogen als Bennie Loewy, Gabriel LaBelle als Sammy Fabelman, Mateo Zoryan als Younger Sammy Fabelman, Keeley Karsten als Natalie Fabelman, Alina Brace als Younger Natalie Fabelman, Julia Butters als Reggie Fabelman, Birdie Borria als Younger Reggie Fabelman, Judd Hirsch als Uncle Boris, Sophia Kopera als Lisa Fabelman, Jeannie Berlin als Hadassah Fabelman, Robin Bartlett als Tina Schildkraut, Sam Rechner als Logan Hall en Oakes Fegley als Chad Thomas.

‘The Fabelmans’ van Steven Spielberg is een diep persoonlijk portret van de jongen Sammy Fabelman (Gabriel LaBelle), die opgroeit in het Arizona van na de Tweede Wereldoorlog. Sammy Fabelman ontdekt op jonge leeftijd zijn passie voor film, tot grote vreugde van zijn creatieve moeder, Mitzi (Michelle Williams). Sammy’s vader daarentegen ziet het meer als een hobby. In de loop der jaren legt Sammy de avonturen van zijn familie vast op beeld en ontwikkelt hij zich als regisseur van amateurfilms met zijn zussen en vrienden in de hoofdrol. Op zijn 16e ontdekt Sammy een hartverscheurende waarheid over zijn moeder die de familiedynamiek voorgoed verandert.
FilmTotaal.nl

Film : The Fabelmans (2022)

Film : The Fabelmans (2022)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was goed geschreven en werd heel erg goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, goede muziek, hele goede acteurs en actrices en heel goed gekozen rekwisieten. Verder is ook het camerawerk fantastisch. Zoals getoond wordt hoe in de vroege tijd van de film special effects bedacht en uitgewerkt werden, is heel gaaf om te zien. Maar ook het camerawerk op zich is heel erg goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...