Film : Ava (2020)

Gisteren heb ik samen met Fabienne, Lisenka en Danielle de film Ava (2020) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jessica Chastain als Ava, Colin Farrell als Simon, Geena Davis, John Malkovich als Duke, Diana Silvers, Ioan Gruffudd als Peter, Common als Michael, Joan Chen, Jess Weixler als Judy, Nadezhda Russo als Simon’s wife, Janelle Feigley als Dancer, Lin Hultgren als German Embassy Guest, Aramis Merlin als Gunther’s Officer Schmidt, Silas Archer Gustav als Dog in park en Omar Khan als Hotel Guest.

Ava (Jessica Chastain) werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar achter haar rug om heeft het hoofd van de geheime dienst een aanslag op haar voorbereid om alle sporen te wissen. Ava moet nu niet alleen zichzelf, maar ook haar familie in leven zien te houden.
FilmTotaal.nl

Film : Ava (2020)

Film : Ava (2020)

Ik vond de film heel erg goed. Het verhaal was weliswaar flinterdun, maar de verschillende actie en vecht scene’s waren wel hoe ik ze verwacht had … Hard en medogenloos in beeld gebracht. Het einde is een beetje raar, want het is een open einde met nog minstens twee verhaallijnen die nog verder uitgewerkt kunnen worden, dus er zal vast en zeker nog een deel twee komen. De dames waren niet echt te spreken over de film, dus een volgende keer dat wij met z’n vieren naar een film gaan, wordt het toch echt een andere film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...