Film : Bombshell (2019)

Gisteren heb ik de film gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Charlize Theron als Megyn Kelly, Nicole Kidman als Gretchen Carlson, Margot Robbie als Kayla Pospisil, John Lithgow als Roger Ailes, Allison Janney als Susan Estrich, Malcolm McDowell als Rupert Murdoch, Kate McKinnon als Jess Carr, Connie Britton als Beth Ailes, Liv Hewson als Lily Balin, Brigette Lundy-Paine als Julia Clarke, Rob Delaney als Gil Norman, Mark Duplass als Doug Brunt, Stephen Root als Neil Mullin, Robin Weigert als Nancy Smith en Amy Landecker als Dianne Brandi.

Een onthullende kijk in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft; Fox News. Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes (John Lithgow), beschuldigden van seksuele intimidatie.
FilmTotaal.nl

Film : Bombshell (2019)

Film : Bombshell (2019)

Ik vond dit een hele aangrijpende film. De film vertelt het verhaal van het begin van de #MeToo affaire, maar is ontzettend goed opgezet en. Het verhaal wordt voortvarend verteld en daarbij was er ook nog tijd om in het begin iedere hoofdspeelster en hoofdrolspeler zeg maar voor te stellen. Ik heb de film in één ruk gekeken en moest onderweg naar huis toch nog wel goed nadenken over wat ik gezien had en hoe ik dat kon rijmen met wat ik allemaal al had gehoord over de #MeToo affaire. Ook heel erg goed spel van Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...