Film Concert : Harry Potter and the Order of the Phoenix

Gistermiddag ben ik met Danielle naar Harry Potter and the Order of the Phoenix In Concert geweest. Dit was een zogenaamd Film Concert en werd uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de grote zaal van De Doelen te Rotterdam.

Herbeleef de magie van Harry Potter en de Orde van de Feniks™ met live begeleiding door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Gebaseerd op het vijfde deel van J.K. Rowlings klassieke saga neemt de film met de betoverende muziek je mee in Harry Potters avonturen tijdens zijn vijfde schooljaar. Aangevallen door dementors en geplaagd door inktzwarte dromen wordt de tovenaarsleerling op een onheilspellende wijze bedreigd door Voldemort en het Kwade.

Film Concert : Harry Potter and the Order of the Phoenix

Film Concert : Harry Potter and the Order of the Phoenix

Na het zien van Harry Potter and the Chamber of Secrets, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban en Harry Potter and the Goblet of Fire moesten wij ook Harry Potter and the Order of the Phoenix In Concert gaan zien.

En wederom was dit weer een fantastisch film concert. De combinatie van een live orkest met een film wordt echt heel goed uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het blijft toch echt een hele belevenis zo een groot orkest dat de muziek live speelt, terwijl de film boven het orkest vertoond wordt. Zodra de volgende film aangekondigd wordt, gaan wij zeker weer kaartjes kopen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...