Film Concert : Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Gisteravond ben ik met Danielle naar Harry Potter and the Prisoner of Azkaban In Concert geweest. Dit concert is een onderdeel van de serie Harry Potter in Concert en werd uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest in De Doelen te Rotterdam terwijl de film tegelijkertijd getoond werd.

Herbeleef de magie van je favoriete tovenaar in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ In Concert. Gebaseerd op het derde deel van J.K. Rowling’s klassieke saga, kunnen fans van alle leeftijden nu het spannende verhaal ervaren, vergezeld van de muziek door een live symfonieorkest, terwijl Harry over het grote filmdoek raast. Vanaf het moment dat Harry de Marauder’s Map gebruikt tot wanneer de Patronus Charm uit zijn toverstok schiet word je teruggebracht naar deze geliefde magische wereld.

Film Concert : Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (in Concert)

Film Concert : Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (in Concert)

Nadat wij eerder al alle boeken gelezen hadden en alle films gezien hadden in de bioscoop of thuis en ook nog eens de film Fantastic Beasts and Where to Find Them gezien hadden, was het in September 2017 makkelijk om naar Film Concert : Harry Potter and the Chamber of Secrets te gaan. Dat was al een geweldige avond, dus was de keuze snel gemaakt om ook naar Harry Potter and the Prisoner of Azkaban In Concert te gaan.

En wat was het Rotterdams Philharmonisch Orkest weer goed zeg. Aangevuld met het L.S.K.O. Collegium Musicum en onder leiding van Justin Freer speelden zij weer de sterren van de hemel om te zorgen voor een hele fantastisch ervaring. De staande ovatie van het publiek aan het einde die bij elkaar ruim vier minuten duurde, gaf wel aan dat iedereen het echt heel goed vond.

Het enige jammere vind ik dat een volgend concert nog niet bekend is, maar ik houd Rotterdams Philharmonisch Orkest in de gaten …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...