Film : The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (2023)

Gisteren heb ik de film The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (2023) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jim Broadbent als Harold Fry, Penelope Wilton als Maureen, Earl Cave als David Fry, Linda Bassett als Queenie, Joseph Mydell als Rex, Monika Gossmann als Martina, Daniel Frogson als Wilf, Naomi Wirthner als Kate, Paul Thornley als Rich the T-Shirt Pilgrim, Nina Singh als Garage Girl, Claire Rushbrook als Farmer’s Wife, Joy Richardson als Sister Philomena, Ian Porter als Jim the Oncologist, Bethan Cullinane als Young Maureen en Adam Jackson-Smith als Young Harold.

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie (Linda Bassett) die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land …
FilmTotaal.nl

Film : The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (2023)

Film : The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry (2023)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Hele goede acteurs in de hoofdrollen, perfect gekozen locaties en goede muziek maken dat je de reis die Harold Fry beleeft, ook echt meevoelt. Ook heel mooi om te zien dat er meerdere redenen kunnen zijn waarom iemand ineens iets heel vreemds gaat doen. Deze film geeft je hoop dat, hoe slecht het ook gaat, het altijd wel goed kan komen mits je maar je best doet.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...