Karin Bloemen – Souvenirs

Gisteravond ben ik met Danielle naar de voorstelling “Souvenirs” geweest. Deze voorstelling werd uitgevoerd door Karin Bloemen in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent …).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor.

Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Karin Bloemen - Souvenirs

Karin Bloemen – Souvenirs

Het was weer een mooie show. Heel veel goede muziek, echt heel goed gezonden door Karin Bloemen. Ook de conferences waren erg goed en voelden soms ook zeer persoonlijk en waren af en toe ook er gevoelig. Het decor was redelijk simpel, maar heel erg indrukwekkend. Ook de jurken waren weer fantastisch. Ook leuk dat er verschillende persoonlijke zaken van Karin Bloemen verloot werden in het publiek. Voor de echte fans en liefhebbers een ware must om iets in handen te krijgen.

Ik heb van Karin Bloemen al de voorstellingen Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic, Witte Nar, Kerst met een grote K, Karin Bloemen en Wëreldbänd en gezien. En “Souvenirs” is weer een mooie aanvulling op deze lijst.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...