Film : Escape Room (2017)

Ik heb gisteren de film Escape Room (2017) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Evan Williams als Tyler, Annabelle Stephenson als Natasha, Elisabeth Hower als Christen, Dan J. Johnson als Anderson, John Ierardi als Conrad, Kelly Delson als Tabby, Iris Avalee als Hadlee, Darrel Cherney als Detective Grate, Cathy Diane Tomlin als Detective Spell, Cali Fredrichs als Nurse, Lance Caraway als Homeless Man en David Hill als Valet.

Omdat haar vriendje Tyler (Evan Williams) dertig wordt, geeft Christen (Elisabeth Hower) hem een ongewoon cadeau: toegang tot een mysterieuze escape room. Samen met vier vrienden gaan ze naar binnen, waar ze oog in oog komen te staan met bizarre kamers. Als ze vooruitgang willen boeken en niet meer opgesloten willen zitten, moeten ze lastige puzzels oplossen. Maar dan verdwijnt Christen en ziet Tyler haar op een videomonitor – naakt en gevangen in een kooi. Het wrede spel neemt al snel een dodelijke wending, waardoor Tyler het vermoeden krijgt dat ze niet allemaal levend en wel zullen ontsnappen.
FilmTotaal.nl

Film : Escape Room (2017)

Film : Escape Room (2017)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt erg goed uitgewerkt. Mooie locaties, heel kundig bedachte kamers, hele goede acteurs en actrices en goede muziek maken deze film erg goed. Ook de verschillende special effects zijn zeer goed uitgevoerd.

Ik ga binnenkort met een groepje naar een Escape Room en juist dan is het wel leuk om zo een film te zien. Ook al is deze een horror en thriller.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...