Leids Cabaret Festival – Finalistentour 2017

Afgelopen Zaterdag ben ik met Oscar, Monica en Danielle naar de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival geweest. Deze voorstelling werd gespeeld in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Leids Cabaret Festival

Leids Cabaret Festival

Tijdens deze avond hebben de drie finalisten – PS en zo is het leven, Felix Heezemans en De Hygiëna’s – hun winnende show gespeeld.

PS en zo is het leven

PS en zo is het leven

PS en zo is het leven
PS en zo is het leven probeert te balanceren, te zoeken naar houvast, te achterhalen hoe het moet, hoe het hoort, hoe anderen vinden dat het hoort. Soms lukt het. Dan staan ze overeind. Voor even.

Felix Hezemans

Felix Hezemans

Felix Heezemans
Tegen de verwachting in.
Als niets is wat je ervan verwacht had, kun je maar één ding doen: obstakels te lijf gaan en volle kracht vooruit.

De Hygiëna's

De Hygiëna’s

De Hygiëna’s
Drie Vlaamse absurdisten en een gitaar … dat was een veel betere naam geweest voor “De Hygiëna’s”. Maar helaas, ze hebben al een logo en Facebook-pagina, dus ze zitten er aan vast.

Wil jij ook kunnen zeggen “Dat is een half uur van mijn leven dat ik nooit meer terugkrijg”? Dan ben je vanavond aan het juiste adres bij “Drie Vlaamse Absu …”, … uhm, ik bedoel “De Hygiëna’s”!

Net als in 2016 en 2015 was dit een hele leuke avond. “PS en zo is het leven” vonden wij allemaal niet zo heel erg grappig, maar “Felix Heezemans” en “De Hygiëna’s” daarentegen vonden wij heel er grappig en die bewezen ook wel dat de Finalistentour heel erg goed is voor Cabaret minnend Nederland om nieuwe sterren te leren kennen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...