TV Serie : Criminal Minds: Beyond Borders

Ik heb gisteren weer een paar afleveringen van de serie Criminal Minds: Beyond Borders gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Veronica. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Gary Sinise als Jack Garrett, Alana De La Garza als Clara Seger, Daniel Henney als Matt Simmons, Tyler James Williams als Russ ‘Monty’ Montgomery en Annie Funke als Mae Jarvis.

De International Response Unit van Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett (Gary Sinise), een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit de slimme antropoloog Clara Seger (Alana De La Garza) die al veel heeft gereisd, de heldhaftige voormalig militair Matt Simmons (Daniel Henney), de briljante technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery (Tyler James Williams) die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en de onverschrokken patholoog anatoom Mae Jarvis (Annie Funke). Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.

Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds: Beyond Borders

Net zoals de series Criminal Minds en Criminal Minds: Suspect Behavior, vind ik Criminal Minds: Beyond Borders een zeer goede serie over een speciaal FBI-team. De verhalen zijn zeer goed geschreven en worden zeer goed uitgewerkt middels hele fraaie locaties, goede muziek en zeer goede acteurs en actrices. Ik ben wel fan van dit soort series en als de verhouding tussen scene’s waar de serie over gaat en scene’s over privé omstandigheden van de verschillende hoofdrolspelers goed blijft, dan zijn het echt goede series om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...