Voorstelling : Huub Stapel – Alleen Familie

Gisteren ben ik met Danielle naar de voorstelling Alleen Familie geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Huub Stapel in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Huub Stapel ontleedt na het huwelijk nu de familiebanden. Wie is er niet groot mee opgegroeid?

Familie: je hebt ze in alle vormen en maten. Klein. Groot. Schoonfamilie. Adoptiefamilie. Oranjefamilie. Je hebt de leden niet voor het kiezen en je bent er vaak onlosmakelijk mee verbonden. Geen band is zo hecht, geen ruzie gaat zo diep. Waar je bij een huwelijk kunt scheiden en je een vriendschap kunt beëindigen, blijft de familiedraad altijd bestaan.

Stapel duikt nu dieper in deze bijzondere relaties. Alleen familie is een feest der herkenning en tegelijkertijd persoonlijker dan ooit.

Voorstelling : Huub Stapel - Alleen Familie

Voorstelling : Huub Stapel – Alleen Familie

Wij wisten niet wat we moesten verwachten, maar kregen een hele mooie voorstelling voorgeschoteld. Cabaret, Satire, Muziek, Verhalen, Persoonlijk Leed, alles was aanwezig in deze voorstelling en Huub Stapel bracht het allemaal met flair en was ook zeer goed. Huub Stapel maakte ook gebruik van publieksparticipatie en deed dat niet te overdreven. Een avond genieten, lachen en nadenken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...