Film : Nostalgia (2022)

Gisteren heb ik de film Nostalgia (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Pierfrancesco Favino als Felice Lasco, Francesoco Di Leva als Padre Luigi Rega, Tommaso Ragno als Oreste Spasiano, Aurora Quattrocchi als Teresa Lasco, Sofia Essaïdi als Arlette, Nello Mascia als Raffaele, Emanuele Palumbo als Felice giovane, Artem als Oreste giovane, Salvatore Striano als Gegé, Virginia Apicella als Adele, Daniela Ioia als Teresa giovane, Luciana Zazzera als La commarella en Giuseppe D’Ambrosio als Giuseppe.

Wanneer zakenman Felice (Pierfrancesco Favino) terugkeert naar zijn geboorteplaats Napels om zijn bejaarde moeder te bezoeken, herontdekt hij de stad gevuld met eigen regels en gewoontes, maar ook vol herinneringen die hem nog steeds achtervolgen. Ondanks dat de lokale priester Padre Luigi Rega (Francesoco Di Leva) hem op het hart drukt zijn verleden te laten rusten, zoekt Felice zijn jeugdvriend Oreste (Tommaso Ragno) op, inmiddels een gevreesde maffiabaas.
FilmTotaal.nl

Film : Nostalgia (2022)

Film : Nostalgia (2022)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt middels hele goede muziek, goed gekozen locaties, goede verhaallijnen en goede acteurs en actrices. Het einde is heel erg onverwacht, maar dat maakt de film er niet minder om.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...