Whisky Tasting : Morrison & MacKay

Afgelopen Vrijdag heb ik de Whisky tastingWhisky Special Nosing & Tasting Morrison & MacKay” bijgewoond. Deze tasting werd georganiseerd door Arnold Helders van Helders’ Drankenspeciaalzaak en Marcel Bol van Whisky Import Nederland. Marcel Bol presenteerde de onderstaande zeven Whisky’s en Class By Jofel had voor de locatie en de hapjes tussendoor gezorgd.

Whisky Tasting : Morrison & MacKay

Whisky Tasting : Morrison & MacKay

Het was eigenlijk de bedoeling dat Peter MacKay van Morrison & MacKay de tasting zou leiden, maar hij was op laatste moment ziek geworden waardoor Marcel Bol van Whisky Import Nederland de presentatie verzorgde en dat deed hij zeer goed. Hij vertelde gigantisch veel bij de verschillende slides van de presentatie en gaf ook nog eens heel erg ruim de tijd voor vragen. Daarnaast wist hij ook nog heel veel te vertellen over de verschillende Whisky’s.

Het waren alle zeven zeer goede Whisky’s, maar de Pulteney 2007 stak er wat mij betreft met kop en schouders boven uit. Niet alleen omdat ik al diverse soorten Whisky van Old Pulteney heb gedronken, maar omdat deze 2007 erg verrassend in kleur, geur en smaak was.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...