Cabaret : Richard Groenendijk – Voor iedereen Beter

Gisteren ben ik met Danielle, Oscar en Monica naar de voorstelling “Voor iedereen beter” geweest. Deze voorstelling werd gespeeld door Richard Groenendijk in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Cabaret : Richard Groenendijk - Voor iedereen Beter

Cabaret : Richard Groenendijk – Voor iedereen Beter

Na het zien van “Om Alles!” was het een nobrainer om naar “Voor iedereen beter” te gaan.

En wat zijn wij blij dat wij gegaan zijn zeg.

Richard Groenendijk was op dreef en vanaf het moment dat het doek open ging, tot het moment dat het doek dicht ging waren wij bijna constant aan het lachen. In elke zin zat er wel een grap. Maar als Richard serieus werd, had je dat ook wel door. Wij hebben echt geweldig genoten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...