Behind Enemy Lines (2001)

Deze week heb ik de film Behind Enemy Lines (2001) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Owen Wilson als Lt. Chris Burnett, Gabriel Macht als Stackhouse, Gene Hackman als Admiral Leslie McMahon Reigart, Charles Malik Whitfield als Capt. Rodway, David Keith als Master Chief Tom O’Malley, Olek Krupa als Miroslav Lokar, Joaquim de Almeida als Admiral Piquet, Vladimir Mashkov als Sasha, Marko Igonda als Bazda, Eyal Podell als Petty Officer Kennedy, Geoff Pierson als Admiral Donnelly, Aernout van Lynden als Aernout van Lynden, Sam Jaeger als Red Crown Operator #1, Shane Johnson als Red Crown Operator #2 en Don Winston als Red Crown Operator #3.

Admiral Reigart (Gene Hackman), baas van een in Bosnië neergeschoten marinepiloot (Owen Wilson), gaat tegen alle orders in om zijn ondergeschikte te redden, terwijl de geheime dienst en de vijand hem op de hielen zitten.
FilmTotaal.nl

Behind Enemy Lines (2001)

Behind Enemy Lines (2001)

Ik vind dit een hele goede film, vooral ook omdat het tussen de bedrijven door de verschikkingen van de oorlog in Bosnië zeer hard in beeld brengt. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt zeer goed in beeld gebracht. Vooral de scene’s met de verschillende soorten oorlogsmaterieel vind ik erg goed gemaakt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...