The Dinosaur Project (2012)

Deze week heb ik de film The Dinosaur Project (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Richard Dillane als Jonathan Marchant, Peter Brook als Charlie Rutherford, Matt Kane als Luke Marchant, Natasha Loring als Liz Draper, Stephen Jennings als Dave Moore, Andre Weideman als Pete Van Aarde, Abena Ayivor als Amara en als Etienne.

In deze Britse ‘found footage film’ gaat een groep mensen op expeditie in Congo. Zij belanden vervolgens in een soort reservaat met allerlei soorten dinosauriërs die al zo’n 65 miljoen zijn uitgestorven.
FilmTotaal.nl

The Dinosaur Project (2012)

The Dinosaur Project (2012)

Vooraf was ik bijzonder nieuwsgierig naar hoe deze film in elkaar zou zitten en ik moet zeggen dat ik de film echt fantastisch vind. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt middels het ‘found footage’ concept. Zelfs de verschillende dinosauriërs zijn zeer goed weergegeven.

Ik vind The Dinosaur Project een mooie aanvulling op de Jurassic Park-serie; Jurassic Park, The Lost World : Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...