Boek : Greet Ilegems – Hybrid; De Kleuren van het Licht

Vandaag heb ik deel 2 “De Kleuren van het Licht” in de serie Hybrid uitgelezen. Deze boeken zijn geschreven door Greet Ilegems.

Amina wordt plots wakker in een onbekende, magische stad. Het blijkt een hoog ontwikkelde samenleving te zijn, die nagenoeg ideaal lijkt en waar mensen zelfs in beeldentaal met elkaar kunnen communiceren. Ze herinnert zich echter niets meer over haar verleden, zelfs niet over Matheian; de jongen die haar ooit tot daar bracht. Wanneer Amina te weten komt waarom Matheian verborgen gehouden wordt voor haar, heeft ze geen idee meer wie nog te vertrouwen.

In de wereld waar Amina vandaan komt, is haar oud-klasgenoot, Gauthier Dumont, op zoek naar het geheim achter Amina’s verdwijning. Hij ontdekt een link met de dood van zijn vader; een ontdekking die de koers van zijn leven verandert en nog meer mysterieuze vragen doet rijzen. Wat was zijn vader op het spoor gekomen? Wat is de waarheid, in een wereld vol leugens?

Boek : Greet Ilegems - Hybrid; De kleuren van het Licht

Boek : Greet Ilegems – Hybrid; De kleuren van het Licht

Net zoals Hybrid; De Nieuwe Wereld is “De Kleuren van het Licht” een zeer goed geschreven boek. Wat heeft Greet Ilegems veel ideeën op een weergaloze manier bij elkaar gebracht in een boek dat perfect aansluit op het eerste deel, maar toch eigenlijk ook heel goed los gelezen kan worden. Het is wel dat door het lezen van beide delen je kennis van de door Greet Ilegems geschetste wereld enorm toeneemt en ik kijk dan ook al reikhalzend uit naar een volgend deel.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...