Boek : Harlan Coben – Wild

Gisteren heb ik het boek “Wild” uitgelezen. Dit boek is geschreven door Harlan Coben.

Dertig jaar geleden werd er een kind gevonden in de bossen, een kleine jongen. Hij was volkomen verwilderd en had geen idee wie hij was of hoe hij in de bossen terecht was gekomen. De naamloze jongen werd Wilde gedoopt.

Nu is er weer een kind verdwenen, Naomi Pine, maar niemand is er zeker van of het meisje niet gewoon een soort uit de hand gelopen verstoppertje speelt. Zelfs haar eigen vader lijkt zich niet al te veel zorgen te maken. Maar strafrechtadvocate Hester Crimstein vraagt zich af of er niet iets duisterders aan de hand is. Haar kleinzoon weet te vertellen dat Naomi vreselijk werd gepest op school en naarmate ze steeds meer verhalen van hem hoort, wordt Hester alleen maar bezorgder. Ze belt Wilde, die met zijn militaire achtergrond en grote kennis van veiligheidsnetwerken vast wel weet wat hij moet doen. Maar zelfs Wilde kan Naomi niet -vinden. Als er na vier dagen vertwijfeld zoeken per post een vinger wordt bezorgd, weet -Wilde dat het vermeende verstoppertje spelen in een geheel nieuwe, verontrustende en -mogelijk gruwelijke fase is beland.

Boek : Harlan Coben - Wild

Boek : Harlan Coben – Wild

Wat een goed boek is dit zeg. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt super goed uitgewerkt. Vanaf het eerste hoofdstuk zit je al meteen in het verhaal en wil je echt het boek niet meer wegleggen. Wat ik ook heel erg goed vind, zijn de verschillende plot twists. Je ziet ze niet aankomen, maar ze zijn wel logsich en zorgen er voor dat het verhaal nog beter te begrijpen is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...