Boek : Nicholas Sparks – Lieve John

Vandaag heb ik het boek Lieve John uit gelezen. Dit boek is geschreven door Nicholas Sparks.

De rebelse John besluit dat hij genoeg heeft van school en gaat het leger in. Tijdens zijn vakantie leert hij de knappe Savannah kennen. Ze beleven een heerlijke tijd en hebben het zelfs al over trouwen.
John heeft echter nog dienstplicht en moet dus terug op missie. Enkele maanden voordat John zijn dienst erop zit slaat het noodlot toe. De aanslagen van 11 september … Noodgedwongen ziet Savannah toe hoe John opnieuw zijn legerdienst moet verlengen. Hun relatie overleeft deze klap niet, en Savannah trouwt met iemand anders.

John verlengt keer op keer zijn tijd in het leger en jaren gaan voorbij. Hoe verloopt het ondertussen met Savannah? Kan John haar vergeten? Is liefde sterk genoeg om dit te overleven?

Boek : Nicholas Sparks -Lieve_John

Boek : Nicholas Sparks -Lieve_John

Ik vind dit een heel erg goed boek. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt in drie delen heel erg knap verteld. Het einde is niet wat je zou willen, maar wel logisch en daarom ook des te beter. Aan de ene kant wordt je een beetje verdrietig van het lezen van dit boek, wat mooi is, maar aan de andere kant laat het ook zien hoe het leven kan lopen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...