Boek : Rosie Walsh – Zeven perfecte dagen

Gisteren heb ik het boek “Zeven perfecte dagen” uit gelezen. Dit boek is geschreven door Rosie Walsh.

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij …

Boek : Rosie Walsh - Zeven perfecte dagen

Boek : Rosie Walsh – Zeven perfecte dagen

Bij het voorbereiden van dit blogje zag ik dat de meningen over dit boek heel erg uiteenlopen, maar ik sluit mij aan de bij de mensen die het een heel goed boek vonden. Met korte hoofdstukken, veel flashbacks, krijg je langzamerhand een inzicht in de achtergronden van de hoofdrolspelers die elkaar ontmoet hebben in de eerste paar hoofdstukken. Op het einde wordt het verhaal in de tegenwoordige tijd door verteld zonder flashbacks. Het verhaal is zeer aangrijpend en wordt dus zeer goed uitgewerkt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...