Boek : Tom Clancy & Peter Telep : Zwarte Lijst

Afgelopen weekend heb ik het boek “Zwarte Lijst” gelezen. Dit boek is geschreven door Tom Clancy en Peter Telep.

De excentrieke miljardair Igor Kasperov is eigenaar van een van de invloedrijkste en succesvolste antivirussoftwarebedrijven ter wereld. Maar als het Kremlin hem beveelt een catastrofaal computervirus los te laten in de Verenigde Staten, is hij gedwongen te vluchten voor zijn leven.

Sam Fisher en zijn Vierde Echelon-eenheid, een geheime militaire organisatie die zich alleen hoeft te verantwoorden tegenover de Amerikaanse president, wordt opgeroepen om Kasperov te vinden en hem namens de president politiek asiel aan te bieden. Een race tegen de klok, want Sam komt er al snel achter dat er meerdere organisaties op zoek zijn naar de Rus. En het enige wat zij Kasperov te bieden hebben is een snelle dood.

Tom Clancy & Peter Telek : Zwarte Lijst

Tom Clancy & Peter Telek : Zwarte Lijst

Ik vind dit een heel goed boek. Het is wel raar dat Tom Clancy vermeldt staat als schrijver, hij is in Oktober 2013 overleden, maar het is zo dat Peter Telep deze boeken schrijft zoals Tom Clancy dat gedaan zou hebben.

Dit boek is spannend vanaf de eerste bladzijde tot en met de laatst bladzijde. Vooral het gebruik van de verschillende technologieën vind ik zeer aansprekend.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...