TV Serie : The Middle

Gisteren heb ik twee afleveringen gezien van de serie The Middle. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Patricia Heaton als Frankie Heck, Neil Flynn als Mike Heck, Charlie McDermott als Axl Heck, Eden Sher als Sue Heck, Atticus Shaffer als Brick Heck, Chris Kattan als Bob en Beau Wirick als Sean Donahue.

Het verhaal draait rond de familie Heck. Zij wonen in het fictieve stadje Orson in de Amerikaanse staat Indiana. Het gezin bestaat uit 5 leden: moeder Francis ‘Frankie’ Spence (Patricia Heaton) is getrouwd met Mike Heck (Neil Flynn). Mama Frankie werkt in een garage als verkoopster en vader Mike werkt in een groeve. Samen hebben ze drie kinderen: oudste zoon Axl (Charlie McDermott) is een tiener die aan alles een hekel heeft en altijd halfnaakt rondloopt; Sue (Eden Sher) is hun (beetje vreemde) tiener dochter die altijd in alles wil slagen, maar in alles wat ze probeert faalt en telkens het deksel op haar neus krijgt en jongste zoon Brick (Atticus Shaffer) is helemaal in zichzelf gekeerd en heeft als beste vriend zijn rugzak en zijn verbeelding.

The Middle

The Middle

Ik vind dit een verfrissend leuke serie. Uiteraard is het een serie van twintig in een dozijn, maar omdat ze in deze serie toch wel weer wat moeite gedaan hebben om de moeder, de vader en de drie kinderen eigen, interessante en intrigerende, karakters te geven.

Uiteraard is Patricia Heaton bekend van haar rol in de serie Everybody Loves Raymond. Ook in deze serie hebben de hoofdrolspelers hele interessante en intrigerende karakters.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...