Film : Queen of Hearts (2019)

Gisteren heb ik de film Queen of Hearts (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Trine Dyrholm als Anne, Gustav Lindh als Gustav, Magnus Krepper als Peter, Liv Esmår Dannemann als Frida, Silja Esmår Dannemann als Fanny, Stine Gyldenkerne als Lina en Preben Kristensen als Erik.

Anne (Trine Dyrholm) heeft een succesvol advocatenkantoor gespecialiseerd in jeugdrecht. Ze is gelukkig getrouwd met Peter (Magnus Krepper), met wie ze een tweeling heeft. Het leven van de familie wordt verstoord wanneer Gustav (Gustav Lindh), Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met het opbouwen van een relatie met zijn lang verloren zoon, is Anne gewend aan moeilijke jongeren in haar werk. Ze krijgt een ​​band met Gustav.
FilmTotaal.nl

Film : Queen of Hearts (2019)

Film : Queen of Hearts (2019)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal is goed geschreven en wordt redelijk goed uitgewerkt. Veel scene’s zijn qua locatie opgenomen in hele prachtige natuur en met ook nog goede muziek wordt het dan al snel wel wat. Er zaten wat scene’s in de film die de band tussen Anna en Gustav illustreerden, maar die hadden voor mij niet zo expliciet gehoeven. Verder blijf ik als kijker wel achter met een onbestemd gevoel. Ik wil niet verklappen waarover, want als iemand anders de film wil gaan kijken, dan zou ik het hele verhaal verklapt kunnen hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...