TV Serie : The Flash

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The Flash. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Grant Gustin als Barry Allen, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Tom Cavanagh als Dr. Harrison Wells, Jesse L. Martin als Joe West en Rick Cosnett als Eddie Thawne.

In The Flash volg je Barry Allen (Grant Gustin), een briljante eenling die werkt voor de Central City Police Department. Zijn tragische verleden heeft ervoor gezorgd dat Barry bijzondere interesses heeft: onopgeloste zaken, paranormale gebeurtenissen en wetenschappelijke ontdekkingen. Niets is echter zo interessant als wat er met hem gebeurt: na een ongeluk ontwikkelt hij bovennatuurlijke snelheid. Het duurt dan ook niet lang voordat Central City zijn eigen gemaskerde held heeft: The Flash.

The Flash

The Flash

Deze serie is gebaseerd op het karakter Flash, welke te zien is in stripboeken uitgegeven door D.C. Comics. Het verhaal van de serie is goed uitgewerkt met een heleboel erg fraaie special effects.

De verschillende acteurs doen ook zeer goed hun best en hebben ook al meer gedaan dan alleen in deze serie te spelen. Zo is Danielle Panabaker bekend van haar rol in Shark, waar zij de dochter van een advocaat speelde.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...