Film : 28 Weeks Later (2007)

Gisteravond heb ik de film 28 Weeks Later (2007) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Robert Carlyle als Don, Rose Byrne als Scarlet, Jeremy Renner als Doyle, Harold Perrineau als Flynn, Catherine McCormack als Alice, Idris Elba als Stone, Imogen Poots als Tammy, Mackintosh Muggleton als Andy, Amanda Walker als Sally, Shahid Ahmed als Jacob, Garfield Morgan als Geoff, Emily Beecham als Karen, Jordan El-Balawi als Boy in Cottage, Meghan Popiel als DLR Soldier en Stewart Alexander als Military Officer.

Zes maanden na de uitbraak van een virus in Groot-Brittannië verklaart het Amerikaanse leger de ziekte onder controle te hebben. Hoewel een groot deel van het land nog steeds in quarantaine is, wordt Londen langzaam heropgebouwd en nemen de overlevenden opnieuw hun intrek in de stad. Maar wanneer een drager van het virus zijn weg naar de hoofdstad vindt en ziek wordt, breekt de hel opnieuw los.
FilmTotaal.nl

Film : 28 Weeks Later (2007)

Film : 28 Weeks Later (2007)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht en gaat over een virus dat mensen waanzinnig maakt en daarna zijn die mensen als zombies. De verfilming is zeer gaaf gedaan met zeer dynamische scene’s die het te vertellen verhaal goed ondersteunen. Verder is de film nog voorzien van goede muziek en worden er zeer goede locaties gebruikt die ik vaak herkende omdat ik een keer een lang weekend in Londen ben geweest. Een goede aanvuilling in het genre Zombie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...