Film : A Gift for Christmas (2017)

Gisteren hebben Danielle en ik de film A Gift for Christmas (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ali Liebert als Darcy Archer, Peter Porte als Aiden Harris, Tina Lifford als Mrs. Henley, Kristin York als Katherine, Ricky He als Josh, Ken Camroux-Taylor als Terrence, Brandi Alexander als Nurse Nancy, Aurelio DiNunzio als Luigi, Vincent Dangerfield als William, David Franco als Bob Farley, Mark Milburn als Anthony Parks, Emma Flemington als Shelly McCook, Nicole Oliver als Doctor Holbrook, Jennifer Koenig als Receptionist en Jackie Blackmore als Antique Store Owner.

De onhandige boekenverkoopster Darcy Archer (Ali Liebert) veroorzaakt met haar fiets een ongeluk. Hierbij raakt een man, Aiden Harris (Peter Porte), gewond. Darcy ontfermt zich over zijn hondje én het kerstcadeau dat hij bij zich had. De volgende dag bezoekt ze Aiden in het ziekenhuis en blijkt hij geheugenverlies te hebben.
Videoland.nl

Film : A Gift for Christmas (2017)

Film : A Gift for Christmas (2017)

Heerlijk zo een feel goed romantische film, zo vlak voor kerst. De wendingen in het verhaal zijn voorspelbaar en aan het einde komt alles goed, maar dat maakt niet uit, want het is gewoon anderhalf uur zwijmelen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...