TV Serie : Bordertown

Gisteren hebben Danielle en ik de op een na laatste aflevering gezien van het eerste seizoen van de serie Bordertown (Sorjonen). Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door . In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Ville Virtanen als Kari Sorjonen, Matleena Kuusniemi als Pauliina Sorjonen, Anu Sinisalo als Lena Jaakkola, Kristina Halttu als Taina Henttunen, Lenita Susi als Katia Jaakkola, Olivia Ainali als Janina Sorjonen en Ikka Villi als Niko Uusitalo.

Politiedetective Kari Sorjonen (Ville Virtanen) verhuist met zijn familie van Helsinki naar een stadje in de buurt van de Russische grens in de hoop daar wat meer rust te vinden. Dat valt echter nogal tegen. Op de grens tussen twee werelden krijgt hij te maken met misdaden die hem hard raken, vooral omdat hij er persoonlijk bij betrokken raakt.

TV Serie : Bordertown

TV Serie : Bordertown

Ik vind dit een een hele goede serie. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed gebracht. Net zoals zoveel films en series uit Sandinavië, is dit ook een serie waar je direct inzit en waar je het liefst alle afleveringen achter elkaar wilt kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...