Film : Elysium (2013)

Ik heb gisteren de film Elysium (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Matt Damon als Max, Jodie Foster als Delacourt, Sharlto Copley als Kruger, Alice Braga als Frey, Diego Luna als Julio, Wagner Moura als Spider, William Fichtner als John Carlyle, Brandon Auret als Drake, Josh Blacker als Crowe, Emma Tremblay als Matilda, Jose Pablo Cantillo als Sandro, Maxwell Perry Cotton als Young Max, Faran Tahir als President Patel, Adrian Holmes als Manuel en Jared Keeso als Rico.

Deze sci-fi actiefilm speelt zich af in het jaar 2159 waarin de rijke mensen op het ruimtestation Elysium leven, aangezien er enorme armoede heerst op een zeer overbevolkte Aarde. Regeringsleider Delacourt (Jodie Foster) strijdt voor een optimale leefomgeving op Elysium en doet er alles aan dat er geen arme mensen voet aan de grond zetten. De Aardse bewoners laten het er echter niet bij zitten en proberen op allerlei manieren “de hemel” te bereiken.
FilmTotaal.nl

Film : Elysium (2013)

Film : Elysium (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed gedacht en wordt spectaculair uitgewerkt met behulp van heel goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices. Verder zijn de special effects ook erg gaaf. Zeker de scene’s op Elysium zelf zijn erg indrukwekkend.

De film doet qua sfeer heel erg denken aan District 9, waarin er ook gebruik gemaakt is van zeer realistisch ogende wijken. Heel erg fraai.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...