Film: Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

Afgelopen Vrijdag heb ik samen met Danielle de film Absolutely Fabulous: The Movie (2016) gezien in de Utopolis Bioscoop te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Saunders als Edina Monsoon, Joanna Lumley als Patsy Stone, Julia Sawalha als Saffron Monsoon, Indeyarna Donaldson-Holness als Lola, Jane Horrocks als Bubble, June Whitfield als Mrs. June ‘Gran’ ‘Mother’ Monsoon, Christopher Ryan als Marshall, Mo Gaffney als Bo, Mark Gatiss als Joel, Nick Mohammed als Casper, Kathy Burke als Magda, Celia Imrie als Claudia Bing, Lulu als Lulu, Gwendoline Christie als Gwendoline Christie en Graham Norton als Graham Norton.

In de film doen Edina (Jennifer Saunders) en Patsy (Joanna Lumley) nog steeds niets anders dan drinken, shoppen en uitgaan in het rijkeluisgedeelte van Londen. Wanneer ze de schuld krijgen van een incident tijdens een decadent feestje, komen ze in de schijnwerpers te staan en worden ze continu lastiggevallen door paparazzi. Ze vluchten naar de Côte d’Azur en bedenken een plan om hun zorgeloze leventjes zo snel mogelijk weer op te kunnen pakken.
FilmTotaal.nl

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

Absolutely Fabulous: The Movie (2016)

Ik vind dit een hele goede film en dat komt in de eerste plaats doordat het belangrijkste gedeelte van de cast van de serie ook in deze film speelt. De tweede reden is dat de film net een lange aflevering van de serie is en dat vind ik zeer knap. De derde reden is dat, ondanks dat het verhaal redelijk dun en luchtig is, het toch op een zeer leuke manier wordt neergezet. De vierde reden is dat zowat heel de Londonse modewereld een rolletje heeft in deze film en dat is best wel vermakelijk. De vijfde reden, en wat mij betreft de belangrijkste reden, is dat de film gewoon lekker wegkijkt en regelmatig ook erg vermakelijk is.

Een aanrader voor liefhebbers van Absolutely Fabulous de serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...