TV Serie : Smeris

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen van het eerste seizoen van de serie Smeris gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door BNN. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge als Theo Kamp, Dennis van de Ven als Willem Niessen, Kiki van Deursen als Maartje van Vught, Lindsay Zwaan als Tessa de Bruyn, Mimi Ferrer als Angela de Bruyn en Leo Alkemade als Erik-Jan Bol.

In de serie Smeris moet de doorgewinterde rechercheur Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Niessen (Dennis van de Ven). Hun eerste zaak loopt compleet uit de hand door de onbesuisde acties van Niessen. In een poging een doorbraak te forceren, zorgen de twee onverwacht voor een bende-oorlog waar ze zelf middenin zitten. De mannen moeten alles op alles zetten om de chaos te herstellen.

TV Serie : Smeris

TV Serie : Smeris

Ik vind dit een hele goede serie en niet alleen omdat Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven de hoofdrollen spelen. Ook niet omdat BNN deze serie uitzendt en heeft laten maken. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt erg goed uitgebeeld middels goed gekozen locaties, goede acteurs en actrices, goede muziek en actie a la de grote Amerikaanse series.

Ik had al een keer eerder een aflevering van seizoen twee gezien, dus toen ik zag dat BNN nu beide seizoenen ging uitzenden, heb ik deze meteen opgenomen en ik ben niet ontevreden met die beslissing.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...