Film : App (2013)

Gisteravond heb ik de film App (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door
Hannah Hoekstra als Anna Rijnders, Isis Cabolet als Sophie Welts, Robert de Hoog als Tim Maas, Mark van Eeuwen als Sim, Patrick Martens als Henry, Harry van Rijthoven als Dr. Carlo, Alex Henrickx als Stijn Rijnders, Leonid Vlasov als Andrey, Jeroen Spitzenberger als Jerry, Matthijs van de Sande Bakhuyzen als Daan Thijsse, Liza Sips als Liesbeth, Gigi Ravelli als Nurse, Diede Zillinger Molenaar als Sales Man, Anis de Jong als Aziz en Elmar Düren als Police Officer.

Anna Rijnders (Hannah Hoekstra) sluit zich helemaal af in de wereld van apps en sociale media. Na een feest waarin ze te diep in het glaasje kijkt, ziet ze dat een onbekende een app op haar telefoon heeft gezet die alle informatie lijkt te hebben over haar situatie en die van haar vrienden. Als haar vrienden een voor een omkomen, snapt ze dat de app meer is dan een simpel handigheidje.
FilmTotaal.nl

Film : App (2013)

Film : App (2013)

Ik vind dit een hele goede Nederlandse film. Het verhaal is zeer goed geschreven en spreekt mij, als smartphone geek, erg aan. Met mooie locaties, goed camerawerk, goede acteurs en actrices, spectaculaire special effects en hele goede muziek is dit een hele goede film om naar te kijken.


Op de pagina Marco’s Media zie je een overzicht van Nederlandstalige Films en Series waar ik iets over geschreven heb.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...