Film : The Host (2013)

Gisteren heb ik de film The Host (2013) gezien.
In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door
Saoirse Ronan als Melanie Stryder / Wanda, Diane Kruger als The Seeker / Lacey, Rachel Roberts als Soul Fleur, Shyaam Karra als Soul Anshu, Brent Wendell Williams als Soul Winters, Jhil McEntyre als Soul Lake, Jalen Coleman als Soul Nafisa, Stephen Rider als Seeker Reed, Jaylen Moore als Seeker Song, Stephen Conroy als Seeker Sands, Marcus Lyle Brown als Healer Fords, Michael L. Parker als Seeker Wolfe, Phil Austin als Seeker Waverley, Chandler Canterbury als Jamie en J.D. Evermore als Trevor Stryder.

Melanie Stryder (Saoirse Ronan) is een van de laatst overgebleven mensen die een strijd voert met een groep aliens, genaamd zielen. Deze zielen dringen binnen in menselijke lichamen en wissen vervolgens de persoonlijkheid van deze mensen.
FilmTotaal.nl

Film : The Host (2013)

Film : The Host (2013)

Wat is die een goede film zeg. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt erg goed gebracht. Een sciencefiction-film zonder de extravagante special effects. Juist omdat de buitenaardsen met minimale special effects worden neergezet blijft deze film tot het einde boeien en is dit wat mij betreft een van de betere in het genre.

Saoirse Ronan is een erg goede actrice en een belofte voor de toekomst. Ik had haar ook al gezien in Hanna en daar was ze ook al erg goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...