Film : The Lone Ranger (2013)

Ik heb gisteren de film The Lone Ranger (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Johnny Depp als Tonto, Armie Hammer als John Reid (Lone Ranger), William Fichtner als Butch Cavendish, Tom Wilkinson als Cole, Ruth Wilson als Rebecca Reid, Helena Bonham Carter als Red Harrington, James Badge Dale als Dan Reid, Bryant Prince als Danny, Barry Pepper als Fuller, Mason Cook als Will, JD Cullum als Wendell, Saginaw Grant als Chief Big Bear, Harry Treadaway als Frank, James Frain als Barret en Joaquín Cosio als Jesus.

In The Lone Ranger ontpopt John Reid (Armie Hammer) zich tot The Lone Ranger, een gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn indiaanse “side-kick” Tonto (Johnny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Een belangrijk detail hierbij is dat The Lone Ranger en Tonto ook goed met elkaar moeten leren samenwerken …
FilmTotaal.nl

Film : The Lone Ranger (2013)

Film : The Lone Ranger (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Heel vaak geeft de film het gevoel van een ouderwetse western, zeker qua de manier hoe de verschillende scene’s gefilmd zijn. Heel vaak is de film ook erg serieus, maar zo nu en dan ook erg komisch.

Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele fraaie locaties en zeer goed gekozen muziek. Ook de acteurs en de actrices zijn er goed, alleen jammer dat in twee scene’s het erg overduidelijk is dat er met de computer is gewerkt, maar dat mag de pret niet drukken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...