Film : Lone Survivor (2013)

Afgelopen Woensdag heb ik de film Lone Survivor (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Mark Wahlberg als Marcus Lutrell, Taylor Kitsch als Michael Murphy, Emile Hirsch als Danny Dietz, Ben Foster als Matt ‘Axe’ Axelson, Yousuf Azami als Shah, als Gulab, Eric Bana als Erik Kristensen, Alexander Ludwig als Shane Patton, Rich Ting als James Suh, Dan Bilzerian als Healy, Jerry Ferrara als Hasslert, Rick Vargas als Crew Chief, Scott Elrod als QRF SEAL, Gregory Rockwood als Chinook Pilot #1 en Ryan Kay als Chinook Pilot #2.

Lone Survivor is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marcus Luttrell. In het boek omschrijft Marcus Lutrell (Mark Wahlberg) de barre tocht die hij en zijn collega-SEAL’s moesten maken door Afghanistan nadat ze in 2005 in een hinderlaag van de Taliban liepen.
FilmTotaal.nl

Film : Lone Survivor (2013)

Film : Lone Survivor (2013)

Ik vind dit een hele goede film. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en dat kan je wel zien. Het verhaal wordt erg goed weergegeven en zeker alle actie scene’s zijn gaaf. De scene’s waarbij de SEAL’s van een heuvel afrollen c.q. afvallen is dusdanig goed opgenomen, dat je plaatsvervangend pijn krijgt als een SEAL tegen een boom aan klapt of hard op de rotsen terecht komt. Ook wel goed om te zien dat er in het toenmalige Afghanistan ook goede mensen woonden die niets van de Taliban moesten hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...