Film : Moneyball (2011)

Ik heb gisteren de film Moneyball (2011) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Brad Pitt als Billy Beane, Jonah Hill als Peter Brand, Philip Seymour Hoffman als Art Howe, Robin Wright als Sharon, Chris Pratt als Scott Hatteberg, Steven Bishop als David Justice, Reed Diamond als Mark Shapiro, Brent Jennings als Ron Washington, Ken Medlock als Grady Fuson, Tammy Blanchard als Elizabeth Hatteberg, Jack McGee als John Poloni, Vyto Ruginis als Pittaro, Nick Searcy als Matt Keough, Glenn Morshower als Ron Hopkins en Casey Bond als Chad Bradford.

Moneyball gaat over de baseball manager Billy Beane (Brad Pitt) van Oakland A’s. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses.
FilmTotaal.nl

Film : Moneyball (2011)

Film : Moneyball (2011)

Ik vind dit een hele goede film. Nu ligt dat vooral aan het feit dat de film gebaseerd is op waargebeurde feiten, maar het verhaal wordt ook heel goed uitgewerkt. Hele goede acteurs en actrices en het verhaal gaat ook lekker snel. Persoonlijk ben ik niet echt een liefhebber van het Amerikaanse Honkbal, maar in deze film wordt het op een hele goede wijze weergegeven.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...