Film : Beyond Sleep (2016)

Gisteren heb ik de film Beyond Sleep (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Reinout Scholten van Aschat als Alfred, Jakop Ahlbom als Father of Alfred, Maria Annette Tanderø Berglyd als Inger-Marie, Anders Baasmo Christiansen als Mikkelsen, Zoi Gorman als Giant Woman, Pål Sverre Hagen als Arne, Thorbjørn Harr als Qvigstad, Espen Prestbakmo als Blond Man, Tuva Prestbakmo als Girl with Dog, Nina Takvannsbukt als Female Police Officer en Per Tofte als Professor Nummedal.

De mythische zoektocht van de jonge man Alfred (Reinout Scholten van Aschat) naar een steen die uit de hemel is komen vallen. Daarbij reist hij door het sadistische universum van Noord-Europa. Hij vindt vergiffenis op de rand van gekheid. Gebaseerd op het iconische werk ‘Nooit meer slapen‘ van Willen Frederik Hermans.
FilmTotaal.nl

Film : Beyond Sleep (2016)

Film : Beyond Sleep (2016)

Wat een goede film is dit zeg. Vrij weinig tekst, maar wat een machtig mooie natuur waar de film zich in afspeelt. Fantastisch gewoon. Als kijker voel je wel heel erg mee met de hoofdrolspeler. Zeker als je, zoals Danielle en ik gedaan hebben, wel eens gewandeld hebt in dit soort uitgestrekte, volledig zonder mensen gebieden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...