Film : Atomic Blonde (2017)

Ik heb gisteren de film Atomic Blonde (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Charlize Theron als Lorraine Broughton, James McAvoy als David Percival, Eddie Marsan als Spyglass, John Goodman als Emmett Kurzfeld, Toby Jones als Eric Gray, James Faulkner als Chief ‘C’, Roland Møller als Aleksander Bremovych, Sofia Boutella als Delphine Lasalle, Bill Skarsgård als Merkel, Sam Hargrave als James Gasciogne, Jóhannes Haukur Jóhannesson als Yuri Bakhtin, Til Schweiger als Watchmaker, Barbara Sukowa als Coroner, Attila C. Arpa als East German Guard #1 en Martin Angerbauer als East German Guard #2.

MI6 agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) gaat tijdens de Koude Oorlog undercover in Berlijn. Daar onderzoekt ze de moord op een andere agent en zoekt ze naar een vermiste lijst met dubbelagenten.
FilmTotaal.nl

Film : Atomic Blonde (2017)

Film : Atomic Blonde (2017)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed geschreven en wordt erg goed uitgewerkt. De muziek bestaat uit bekende pop-nummers van ongeveer de tijd waarin de film speelt en maakt het al een stuk leuker om naar te kijken. De verschillende special effects zijn erg goed gemaakt en ook de vecht- en actie-scene’s zijn erg goed in beeld gebracht. Ook een film waarbij de vrouwelijke hoofdrolspeelster niets gespaard blijft en op een gegeven moment met bloeduitstortingen, blauwe plekken en bloedende lippen rondloopt.

Een echte aanraden voor liefhebbers van het genre spionnenfilm.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...