Film : Unknown (2011)

Afgelopen woensdag heb ik de film Unknown (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Liam Neeson als Dr. Martin Harris, Diane Kruger als Gina, January Jones als Elizabeth Harris, Aidan Quinn als Martin B, Bruno Ganz als Ernst Jürgen, Frank Langella als Rodney Cole, Sebastian Koch als Professor Bressler, Olivier Schneider als Smith, Stipe Erceg als Jones, Rainer Bock als Herr Strauss, als Prince Shada, Clint Dyer als Biko, Karl Markovics als Dr. Farge, Eva Löbau als Nurse Gretchen en Helen Wiebensohn als Laurel Bressler.

Wat zou je doen als je na een auto-ongeluk wakker wordt en erachter komt dat je vrouw je niet meer herkent en dat een onbekende man je identiteit heeft overgenomen? Het overkomt Dr. Martin Harris (Liam Neeson) in Unknown. Genegeerd door ongelovige autoriteiten en opgejaagd door mysterieuze huurmoordenaars is Martin moe en alleen. Uit onverwachte hoek komt hulp en zo begint Martin aan een missie om de waarheid rond het mysterie te achterhalen.
FilmTotaal.nl

Unknown (2011)

Unknown (2011)

Ik heb op internet gelezen dat de meningen erg uiteenlopen over deze film. Ik zelf vind dit wel een goede film. Het verhaal is weliswaar redelijk simpel, maar wordt toch wel goed in beeld gebracht. Toegegeven … Sommige scene’s hadden beter gemogen, nu voelen ze redeljk afgeraffeld aan, maar overal toch weer een aardige film met Liam Neeson in de hoodrol.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...