TV Serie : The Orville

Ik heb gisteren weer een aflevering van de serie The Orville gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door FOX. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Seth MacFarlane als Capt. Ed Mercer, Adrianne Palicki als Cmdr. Kelly Grayson, Penny Johnson Jerald als Dr. Claire Finn, Scott Grimes als Lt. Gordon Malloy, Peter Macon als Lt. Cmdr. Bortus, J. Lee als Lt. Cmdr. John LaMarr en Jessica Szohr als Lt. Talla Keyali.

Een ruimte-avonturenserie die zich 400 jaar in de toekomst afspeelt en waarin The Orville, een middelgroot ruimte-verkenningsschip wordt gevolgd. De bemanning, zowel menselijk als alien, krijgen te maken met de verrassingen en gevaren van het universum, maar ook met bekende , vaak grappige problemen van het alledaagse leven.

TV Serie : The Orville

TV Serie : The Orville

Ik vind dit een hele goede serie. Natuurlijk, de vergelijking met Star Trek dringt zich op, maar toch is The Orville nog wel origineel genoeg. Met hele goede special effects, leuke muziek, goede locaties en goede acteurs en actrices is dit een hele leuke serie om te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...