Film : Avec Amour et Acharnement (2022)

Gisteren heb ik de film Avec Amour et Acharnement (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Juliette Binoche als Sara, Vincent Lindon als Jean, Grégoire Colin als François, Bulle Ogier als Nelly, Issa Perica als Marcus, Alice Houri als Employée Tribunal de commerce, Mati Diop als Gabrielle, Bruno Podalydès als Invité inauguration, Lola Créton als Lola, Richard Courcet als Employé de poste, Hind Darwich als Self, Lilian Thuram als Self, Pierre Hiessler als Le voisin au chien, Melvin Nkosi als Vendeur de téléphone, Homme qui klaxonne en Hana Magimel.

Jean (Vincent Lindon) en Sara (Juliette Binoche) delen reeds een decennium lief en leed. Bij hun eerste ontmoeting had Sara nog een relatie met François (Grégoire Colin), de beste vriend van Jean. Nu ziet ze hem toevallig terug op straat, wat bij haar heftige gevoelens teweegbrengt. François zelf neemt contact op met Jean met het voorstel opnieuw samen te werken.
MovieMeter.nl

Film : Avec Amour et Acharnement (2022)

Film : Avec Amour et Acharnement (2022)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Het verhaal laat goed zien dat het zien dat relaties niet altijd makkelijk gaan en dat het zien van een ex, terwijl je in een goede relatie bent, toch die relatie zou kunnen kapot maken. Zeer goed acteerwerk van de hoofdpersonen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...