Film : Ich bin dein Mensch (2021)

Gisteren heb ik de film Ich bin dein Mensch (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Maren Eggert als Alma, Dan Stevens als Tom, Sandra Hüller als Mitarbeiterin, Jürgen Tarrach als Dr. Stuber, Karolin Oesterling als Chloé, Marlene-Sophie Haagen als Jule, Victor Pape-Thies als Leon, Falilou Seck als Dekan Roger, Hans Löw als Julian, Inga Busch als Regina, Wolfgang Hübsch als Vater Felser, Amal Keller als Barista, Mignon Remé als Rita, Gabriel Munoz Munoz als Mr. Barmann en Franz Schmidt.

Wetenschapper Alma (Maren Eggert) werkt bij het vooraanstaande Pergamonmuseum in Berlijn. Om in aanmerking te komen voor extra onderzoeksbudget, wordt ze overgehaald om deel te nemen aan een bijzondere studie. Ze moet drie weken lang samenwonen met een levensechte robot, die volledig op haar persoonlijke behoeftes en karakter is afgestemd. En zo ontmoet Alma Tom (Dan Stevens), het mechanische equivalent van haar perfecte levenspartner, die tot het absolute uiterste zal gaan om haar gelukkig te maken.
FilmTotaal.nl

Film : Ich bin dein Mensch (2021)

Film : Ich bin dein Mensch (2021)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van allerlei science fiction achtige special effects. De chemie tussen de twee hoofdpersonen is echt super goed. Het feit dat het een Duitse film is in het Duits gesproken doet helemaal niets af aan de beleving.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...